dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijnsburgse Boys pikt vleugelaanvaller Jairo Schet op

Rijnsburgse Boys pikt vleugelaanvaller Jairo Schet op

Rijnsburgse Boys heeft haar voorhoede opnieuw versterkt. Vanwege langdurige blessures van Max Hudepohl en Furhgill Zeldenrust voegt het Jairo Schet toe aan haar selectie. De 21-jarige aanvaller was eerder actief bij het beloftenteam van FC Den Bosch.

Schet was al enkele weken op proef bij de Uien en wist een goede indruk te maken. Mede door de genoemde blessuregevallen, alsmede het voorlopige afscheid van Donny van Oijen, was de vleugelspits een welkome aanvulling voor de selectie van coach Henk Wisman.

,,Rijnsburgse Boys speelt twee niveaus hoger dan Jong FC Den Bosch”, reageert Schet op de clubsite ,,Daarom is dit een logische keus voor mij. Van daaruit hoop ik de stap naar het profvoetbal te kunnen maken. Ik ken Rijnsburg via mijn broer Damiano, die ook bij Rijnsburg voetbalde. Van hem hoorde ik goede verhalen. Via Rijnsburg kon hij ook een stap omhoog zetten. Ik hoop voor de komende tijd op veel speelminuten en ik wil belangrijk zijn voor de ploeg. En dan maar kijken wat het wordt.”

Eerder speelde Schet in de jeugd van PEC Zwolle en Zeeburgia.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD