Volg ons
Rijnsburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Rijnsburgse Boys pakt drie punten op bezoek bij Stedoco

Rijnsburgse Boys pakt drie punten op bezoek bij Stedoco

Rijnsburgse Boys heeft twee dagen na de nederlaag bij FC Lisse weer drie punten gepakt. Op bezoek bij Stedoco werd met 1-4 gewonnen. Voor Stedoco betekende het de tweede nederlaag in twee dagen, want zaterdag werd verloren bij Quick Boys.

Strafschoppen

Stedoco kwam op eigen veld nog op voorsprong tegen Rijnsburgse Boys. De ban werd gebroken vanaf elf meter. Maurice van der Bilt schoot de penalty, toegekend na een handsbal, binnen. Ook het tweede doelpunt werd gescoord vanuit een strafschop, maar deze keer mocht een speler van Rijnsburgse Boys aanleggen. Wesley Goeman nam plaats achter de bal en schoot de gelijkmaker binnen. Niet veel later hadden de Uien de voorsprong te pakken, nadat Goeman wederom trefzeker was geweest. Jorn van Lunteren zorgde daarna voor de 1-3.

Late beslissing

In de tweede helft probeerde Stedoco het weliswaar om de achterstand te verkleinen, maar steeds ontbrak het aan geluk of scherpte. Zo haalde Jordy Strooker namens Rijnsburgse Boys een bal van de lijn en voorkwam daarmee de aansluitingstreffer van de gastheren. Aan de andere kant verzuimde Rijnsburgse Boys lange tijd om het laatste beetje spanning uit de wedstrijd te halen. Het lukte het team van trainer Pieter Mulders niet om vanuit de omschakeling de 1-4 te produceren, tot vlak voor tijd. Via Jeffrey Jongeneelen werd het 1-4 en dat was ook de eindstand.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag