dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysRijnsburgse Boys neemt afscheid van coach Pieter Mulders

Rijnsburgse Boys neemt afscheid van coach Pieter Mulders

Pieter Mulders is bezig aan zijn laatste maanden als trainer van Rijnsburgse Boys. Het bestuur van de Uien heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen, meldt het op haar website.

Zeer erkentelijk
,,We hebben het besluit dinsdagavond aan de trainer bekendgemaakt, waarna de staf en de spelersgroep zijn geïnformeerd. Het bestuur is Pieter zeer erkentelijk voor zijn bijdrage om geelzwart naar de tweede divisie te loodsen en heeft er alle vertrouwen in dat hij met zijn passie, tomeloze energie, gedrevenheid en ambitie aan het einde van het seizoen Rijnsburgse Boys op een mooie positie ergens in het linkerrijtje van de tweede divisie weet te brengen”, reageert Gerrit Paauw, bestuurslid technische zaken.

Promotie naar Tweede Divisie

Mulders is bezig aan zijn tweede seizoen op de Middelmors, nadat hij eerder met succes werkte bij Koninklijke HFC en assistent was bij onder meer IJsselmeervogels. Onder leiding van de 51-jarige coach slaagde Rijnsburgse Boys er afgelopen seizoen in via de nacompetitie te promoveren naar de Tweede Divisie. Of het bestuur van de Uien reeds kandidaten op het oog hebben voor volgend seizoen, is niet bekend. Mulders maakt normaal gesproken wel gewoon het lopende seizoen af.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD