Volg ons
Rijnsburgse Boys juicht

Derde Divisie Zaterdag

Rijnsburgse Boys na bizar duel in play-offs

Rijnsburgse Boys na bizar duel in play-offs

Rijnsburgse Boys mag zich als laatste ploeg gaan melden in de play-offs als de vervangende periodekampioen van IJsselmeervogels. De Uien wisten beslag te leggen op de derde plaats door een bizarre zege op Capelle. Achteraf was zelfs een nederlaag genoeg geweest.

0-3-achterstand weggepoetst

Op De Middelmors kwam Rijnsburg op een 0-3-achterstand door goals van Carlo de Reuver en twee keer Bram de Bruin. Toch werd dat nog omgebogen via Wesley Goeman, Joost Leonard en twee goals van de in topvorm verkerende Joel Tillema. IJsselmeervogels pakte de derde periodetitel, maar hoeft als kampioen niet de play-offs in. Deze gaat daardoor over naar Rijnsburg.

Route play-offs

Voor de Uien wacht een dubbele confrontatie met Westlandia om een plaats in de finaleronde. In de finale wacht Hercules of HBS – afhankelijk wie morgen de derde periode wint in de Derde Divisie Zondag – of de nummer zestien in de Tweede Divisie, Spakenburg of HHC Hardenberg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag