woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseRijnsburgse Boys laat Regio Cup aan zich voorbijgaan

Rijnsburgse Boys laat Regio Cup aan zich voorbijgaan

Rijnsburgse Boys heeft besloten om niet mee te doen aan de Regio Cup. Het vriendschappelijke toernooi in de Bollenstreek wordt gecoördineerd door FC Lisse en de finaledag is gepland op 12 juni. Die einddatum vindt men op Middelmors te kort op de start van de voorbereiding van het nieuwe seizoen zitten, laat voorzitter Ad Hendriksen aan Voetbal247.nl weten. ,,We willen de spelers de hele maand juni vrij geven.”

,,We vinden het jammer, maar het is even wat het is.” Hendriksen baalt wel van de afzegging, maar omdat de voorbereiding op het nieuwe seizoen van de Uien al op 3 juli start, had de technische staf besloten om de spelers de hele maand juni vrij te geven. ,,Hoe gek het mag klinken na zo’n lange periode zonder voetbal, die rust hebben de spelers ook wel nodig. Ze hebben vrijwel allemaal ook nog een baan of een studie.”

De geelzwarten worden vervangen door de Noordwijkse hoofdklasser SJC. Verder doen Katwijk, Quick Boys, Noordwijk, VVSB, Ter Leede, Rijnvogels en, het al eerder genoemde, FC Lisse mee aan de Regio Cup in de Bollenstreek. Of het geplande toernooi doorgang kan vinden, is afhankelijk van de coronamaatregelen. Er zullen nog wat versoepelingen doorgevoerd moeten worden voor de clubs de bal in wedstrijdverband kunnen laten rollen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD