Home Competities Tweede Divisie Rijnsburgse Boys laat ongelukkige Frank Tervoert toch naar VVSB gaan

Rijnsburgse Boys laat ongelukkige Frank Tervoert toch naar VVSB gaan

Rijnsburgse Boys-speler Frank Tervoert maakt per direct de overstap naar VVSB. De Noordwijkerhouters hebben het contract van de ongelukkige spits op de Middelmors afgekocht en hebben met Tervoert overeenstemming over een verbintenis tot het einde van dit seizoen.

- Advertentie -

Tervoert (28) is al geruime tijd ongelukkig bij de Uien, waar hij onder coach Wilfred van Leeuwen maar zelden basisspeler was. Vorige week wilde de oud-speler van onder meer Katwijk en GVVV zelfs zijn contract inleveren. Dat weigerde de clubleiding, maar het zorgde er wel voor dat de aanvaller werd teruggezet naar het tweede elftal.

Aanvankelijk was trainer Wilfred van Leeuwen ook niet te vermurwen: ,,Rijnsburg is geen doorvoerhuis van ontevreden spelers”, citeert Omroep West. Tervoert: ,,Ik ben bij Katwijk weggegaan omdat ik wekelijks wilde spelen. Volgens mij doe ik waarvoor ik gehaald ben, maar toch krijg ik teleurstelling op teleurstelling te verwerken. Misschien moet ik mijn conclusies trekken”, sprak hij daarbij.

Rijnsburgse Boys is nu alsnog akkoord met een vertrek. VVSB heeft daartoe het contract van Tervoert afgekocht en tekent tot het einde van dit seizoen op de Boekhorst. Eerder deze winter maakte Wesley Goeman al dezelfde overstap.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES