Volg ons

Tweede Divisie

Rijnsburgse Boys – Katwijk tijdelijk gestaakt

Rijnsburgse Boys – Katwijk tijdelijk gestaakt

De wedstrijd tussen Rijnsburgse Boys en Katwijk is na ruim een uur spelen gestaakt na een stevige vechtpartij tussen supporters van beide clubs. Volgens Omroep West vlogen daarbij stoelen door de lucht en ook een trommel.

De knokpartij zou zijn ontstaan nabij het vak van de HKR, de fanatieke aanhang van de Rijnsburgers. Spelers van beide clubs probeerden de fans tot bedaren te brengen. Scheidsrechter De Wit besloot vanwege de vechtpartij langs de lijn het duel tijdelijk te staken.

Inmiddels hebben stewards en zo’n acht politieagenten een buffer gecreëerd. De speaker roept om dat de scheidsrechter het duel wil hervatten, maar waarschuwt dat bij nieuwe onrust het duel definitief gestaakt wordt. Op het moment van staken was de stand 1-1.

Na een afkoelingsperiode van ongeveer een kwartier is het duel weer hervat.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie