Volg ons

Excelsior Maassluis

Rijnsburgse Boys in blessuretijd naast Excelsior Maassluis, GVVV en Lienden delen de punten

Rijnsburgse Boys in blessuretijd naast Excelsior Maassluis, GVVV en Lienden delen de punten

Excelsior Maassluis was zaterdagmiddag op het eigen sportpark hard op weg naar een zege op Rijnsburgse Boys. In de blessuretijd wisten de gasten echter alsnog één punt veilig te stellen (1-1). GVVV en FC Lienden wisten beiden één keer het net van de tegenstander te vinden (1-1).

Excelsior Maassluis – Rijnsburgse Boys 
Het scorebord gaf zestig minuten speeltijd aan toen Excelsior Maassluis op voorsprong wist te komen op het eigen sportpark, doelpuntenmaker was Kevin Ringeling (1-0). Een kwartier voor het einde van de wedstrijd moest de thuisploeg verder met één man minder. Kurt kreeg  de rode kaart van de scheidsrechter na een forse overtreding op Jongeneelen. Excelsior Maassluis leek af te stevenen op een zege, maar in de 94ste minuut kwamen de gasten uit Rijnsburg alsnog naast de thuisploeg door een doelpunt van Van Oijen (1-1). 

GVVV – FC Lienden 
In Veenendaal kwam de openingstreffer op naam van Mohammed Bendadi, na 34 minuten spelen wist hij de sluitpost van GVVV te passeren. Na een uur spelen leek de thuisploeg gelijk te maken, maar tot teleurstelling van het merendeel van het aanwezige publiek schoot Simon Brouwer de bal bij een leeg doel op de lat en niet in het net. Drie minuten later kwam Danny van den Meiracker oog in oog te staan met doelman Johan Jansen, maar de aanvaller wist de voorsprong van zijn ploeg niet te verdubbelen. Bart Hulsbos wist namens GVVV later wel het net van de tegenstander te vinden (1-1). De ploeg uit Veenendaal wist het eindsignaal niet te halen met elf spelers, in de 83ste minuut moest Wilco den Hartog inrukken nadat hij voor de tweede keer een gele kaart kreeg.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis