donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburgse Boys hengelt Opoku binnen

Rijnsburgse Boys hengelt Opoku binnen

Carlos Opoku gaat komend seizoen bij Rijnsburgse Boys aan de slag. De verdediger gaf al in een vroeg stadium aan dat hij Koninklijke HFC gaat verlaten, maar een nieuwe club liet lang op zich wachten. Uiteindelijk wordt hij herenigd met trainer Pieter Mulders.

Veelscorende verdediger

Opoku is de laatste jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Ook in de Tweede Divisie scoort hij er lustig op los, waardoor de centrale verdediger zelfs enige tijd topscorer van de Divisie was. De teller staat inmiddels op twaalf doelpunten. De leider van de defensie wilde na veel jaren in Haarlemse dienst toch eens ergens anders gaan kijken en besloot dan ook bekend te maken te zullen vertrekken.

Terug bij Mulders

Doordat er lange tijd geen transfer kwam, stond bij HFC inmiddels de deur nog altijd open. De Haarlemse club wilde de verdediger tenslotte graag behouden. Uiteindelijk komt hij nu opnieuw te spelen onder Mulders. De afgelopen jaren werkten de twee al samen bij Koninklijke HFC, voor Mulders afgelopen zomer overstapte naar De Middelmors. In zijn spoor volgden toen al enkele spelers van de Haarlemse club naar de Bollenstreek, daar komt nu dus ook Opoku bij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD