Volg ons
carlos-opoku-koninklijke-hfc-vitesse

Derde Divisie Zaterdag

Rijnsburgse Boys hengelt Opoku binnen

Rijnsburgse Boys hengelt Opoku binnen

Carlos Opoku gaat komend seizoen bij Rijnsburgse Boys aan de slag. De verdediger gaf al in een vroeg stadium aan dat hij Koninklijke HFC gaat verlaten, maar een nieuwe club liet lang op zich wachten. Uiteindelijk wordt hij herenigd met trainer Pieter Mulders.

Veelscorende verdediger

Opoku is de laatste jaren uitgegroeid tot een fenomeen. Ook in de Tweede Divisie scoort hij er lustig op los, waardoor de centrale verdediger zelfs enige tijd topscorer van de Divisie was. De teller staat inmiddels op twaalf doelpunten. De leider van de defensie wilde na veel jaren in Haarlemse dienst toch eens ergens anders gaan kijken en besloot dan ook bekend te maken te zullen vertrekken.

Terug bij Mulders

Doordat er lange tijd geen transfer kwam, stond bij HFC inmiddels de deur nog altijd open. De Haarlemse club wilde de verdediger tenslotte graag behouden. Uiteindelijk komt hij nu opnieuw te spelen onder Mulders. De afgelopen jaren werkten de twee al samen bij Koninklijke HFC, voor Mulders afgelopen zomer overstapte naar De Middelmors. In zijn spoor volgden toen al enkele spelers van de Haarlemse club naar de Bollenstreek, daar komt nu dus ook Opoku bij.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag