Volg ons

IJsselmeervogels

Rijnsburgse Boys hengelt IJsselmeervogels-aanvaller Robbert Olijfveld binnen

Rijnsburgse Boys hengelt IJsselmeervogels-aanvaller Robbert Olijfveld binnen

Robbert Olijfveld verlaat deze zomer de ene topamateurclub voor de andere. De 26-jarige aanvaller verkast van IJsselmeervogels naar Rijnsburgse Boys, waar hij een contract tekent voor één jaar met een optie op een tweede seizoen.

Olijfveld speelde sinds 2017 voor de Rooien en leverde een behoorlijk hoog rendement aan doelpunten en assists. Evengoed kwam de aanvaller meer dan hem lief was dit seizoen op de bank en besloten speler en technische commissie na dit seizoen de samenwerking te beëindigen. ,,Ik heb dit seizoen minder wedstrijden gespeeld dan ik wilde, daarom zijn IJsselmeervogels en ik in goed overleg uit elkaar gegaan,” zegt Olijfveld op de site van de Uien. ,,Vervolgens handelde Rijnsburg heel snel. In gesprekken met onder andere de trainer voelde ik waardering. Het voelde goed, daarom heb ik voor Rijnsburgse Boys gekozen. Wat ik van Rijnsburg weet, is dat de ploeg altijd aanvallend en goed verzorgd voetbal speelt. Met goals en assists hoop ik hier mijn bijdrage aan te leveren.”

Olijfveld speelde eerder voor Spartaan ’20, Excelsior Rotterdam, Feyenoord, Sparta en ASWH. De multifunctionele aanvaller is de eerste aanwinst voor komend seizoen bij Rijnsburg.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels