woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijnsburgse Boys haalt linkspoot van Telstar

Rijnsburgse Boys haalt linkspoot van Telstar

Rijnsburgse Boys heeft Cagri Kodalak voor het komend seizoen aangetrokken. De linkspoot kwam afgelopen jaargang uit voor Telstar, maar in Velsen verliep het niet zoals de middenvelder had gehoopt. Hij wil op De Middelmorst dan ook een nieuwe start maken.

Veel clubs versleten

De 26-jarige Kodalak heeft al heel veel clubs versleten. Hij speelde in de jeugd van Feyenoord, ADO Den Haag en FC Dordrecht, om op zijn zeventiende naar Birmingham City te verkassen. De geboren Hagenees kwam ook in Turkije uit voor Sanyer en terug in Nederland speelde hij voor Vitesse, FC Den Bosch en Telstar. Afgelopen seizoen speelde hij slechts vier duels in de Jupiler League en kiest nu voor de Tweede Divisie.

Binnen paar dagen rond

“Bij Rijnsburgse Boys heb ik een goed gevoel”, laat hij weten op de clubsite. “Ik was al eens eerder door Rijnsburg benaderd. Nu dus voor de tweede keer. Vorige week heb ik een heel positief gesprek gehad met de trainer en daarna met de technische commissie. Het klikte meteen. Binnen een paar dagen was het rond. Alles is nieuw voor me, ik ken alleen een paar jongens van naam. Ik heb het afgelopen jaar een paar wedstrijden in de Tweede Divisie gezien. Het niveau is niet veel lager dan in de eerste divisie, dus ik zie het niet als een stapje terug.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD