Volg ons
Cagri Kodalak Rijnsburgse Boys

Tweede Divisie

Rijnsburgse Boys haalt linkspoot van Telstar

Rijnsburgse Boys haalt linkspoot van Telstar

Rijnsburgse Boys heeft Cagri Kodalak voor het komend seizoen aangetrokken. De linkspoot kwam afgelopen jaargang uit voor Telstar, maar in Velsen verliep het niet zoals de middenvelder had gehoopt. Hij wil op De Middelmorst dan ook een nieuwe start maken.

Veel clubs versleten

De 26-jarige Kodalak heeft al heel veel clubs versleten. Hij speelde in de jeugd van Feyenoord, ADO Den Haag en FC Dordrecht, om op zijn zeventiende naar Birmingham City te verkassen. De geboren Hagenees kwam ook in Turkije uit voor Sanyer en terug in Nederland speelde hij voor Vitesse, FC Den Bosch en Telstar. Afgelopen seizoen speelde hij slechts vier duels in de Jupiler League en kiest nu voor de Tweede Divisie.

Binnen paar dagen rond

“Bij Rijnsburgse Boys heb ik een goed gevoel”, laat hij weten op de clubsite. “Ik was al eens eerder door Rijnsburg benaderd. Nu dus voor de tweede keer. Vorige week heb ik een heel positief gesprek gehad met de trainer en daarna met de technische commissie. Het klikte meteen. Binnen een paar dagen was het rond. Alles is nieuw voor me, ik ken alleen een paar jongens van naam. Ik heb het afgelopen jaar een paar wedstrijden in de Tweede Divisie gezien. Het niveau is niet veel lager dan in de eerste divisie, dus ik zie het niet als een stapje terug.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie