woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijnsburgse Boys completeert selectie met aantrekken spits ADO Den Haag

Rijnsburgse Boys completeert selectie met aantrekken spits ADO Den Haag

Rijnsburgse Boys heeft haar selectie voor komend seizoen rond. De Uien voegen als laatste spits Maarten Reyneveld toe aan de selectie. De 20-jarige aanvaller komt over van ADO Den Haag, waar hij in het beloftenteam speelde.

Reyneveld kreeg geen nieuw contract bij de Haagse profclub, mede omdat hij dit seizoen weinig speelde door blessures. De aanvaller speelde in het verleden voor ARC en Alphense Boys. ,,Ik ben onwijs blij dat Rijnsburgse Boys zich meldde”, stelt de spits op de clubsite. ,,Rijnsburg is een mooie club met veel historie en sfeer en een vereniging waar alles goed geregeld is.”

,,De mogelijkheid om alsnog naar het betaalde voetbal te gaan, houd ik open maar ik focus me nu op Rijnsburgse Boys. Ik ga vol energie beginnen en hoop belangrijk te worden voor het team als spits. Daarna zie ik wel wat er op mijn pad komt.”

Foto: Rijnsburgse Boys

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD