dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie Rijnsburgse Boys buigt achterstand om bij Achilles '29

[SAMENVATTING] Rijnsburgse Boys buigt achterstand om bij Achilles ’29

De zegereeks van Rijnsburgse Boys blijft maar voortduren. De formatie van coach Pieter Mulders boekte op bezoek bij Achilles ’29 haar zesde zege op rij.

Imposante zegereeks
Van de afgelopen tien duels, wonnen de Uien er liefst negen. De geel-zwarten gaan zodoende als nummer 2 de winterstop in. Toch kende Rijnsburg een valse start. Imran Oulad Omar bracht de Groesbeekers na een klein half uur aan de leiding uit een vrije trap. Voordien had de middenvelder ploeggenoot Niek Wouters als een goede kans bezorgd in het begin van de wedstrijd. Aan Rijnsburg-zijde vond Jeffrey Jongeneelen de lat op zijn inzet en was Joel Tillema dreigend.

Specialist
Na de openingstreffer van Achilles liet de ploeg van Mulders, die nog geen club heeft voor volgend seizoen, jagen op de gelijkmaker. Maikey Parami vond doelman Dani Centen op zijn weg en kreeg Tillema opnieuw een grote kans. De 1-1 viel uiteindelijk eveneens uit een vrije trap. Specialist Wesley Goeman zette zijn handtekening onder het doelpunt. Vlak voor rust maakte Tillema er bovendien 1-2 van.

Bekwame vervanger
Na rust werd de thuisploeg dreigender, maar doelman Virgil Deen toonde zich een bekwame vervanger van Richard van Nieuwkoop. Giovalli Serbony en Parami hadden bovendien kansen om de Uien een comfortabelere marge te bezorgen, maar zij scoorden niet. Zo eindigde het treffen op de Heikant in 1-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD