Home Competities Tweede Divisie Rijnsburg wint in slotfase van Jong Almere, Jong Vitesse walst over VVSB...

Rijnsburg wint in slotfase van Jong Almere, Jong Vitesse walst over VVSB heen

Rijnsburgse Boys is 2019 uitstekend begonnen. Na een gelijkspel en een overwinning werd ook zaterdagmiddag weer gewonnen. In een knotsgek duel won het in de slotfase met 3-2 van Jong Almere City FC. VVSB gaf niet thuis tegen Jong Vitesse en verloor afgetekend met 4-0.

- Advertentie -

Rijnsburgse Boys – Jong Almere City FC
De Uien kenden bewogen weken waarin de selectie de nodige mutaties onderging. Halverwege de eerste helft opende de thuisploeg de score: Jeffrey Jongeneelen schoot knap raak uit een afgeslagen hoekschop: 1-0. Een minuut later was het echter alweer gelijk via Jelle Goselink na nogal laks verdedigen van Jordy Strooker. Strooker zag er ook vlak voor rust niet goed uit bij de 1-2 van de Almeerders, gescoord door Mitchell Bergkamp. Nog voor de pauze haalde Wilfred van Leeuwen Strooker van het veld. In blessuretijd van de eerste helft kreeg Jongeneelen een grote kans op de gelijkmaker, maar miste. Positief was dat Rijnsburg na rust bleef knokken voor de gelijkmaker. Het kreeg ook diverse kansen, maar was ongelukkig in de afwerking. In blessuretijd viel alsnog de zo welkome treffer: Jeroen Spruijt maakte de 2-2 en toen een minuut later Edo Knol ook nog eens de 3-2 scoorde, ontplofte de Middelmors pas echt.

Jong Vitesse – VVSB
De situatie van VVSB wordt steeds penibeler. Ook onder Eric Meijers weten de Noordwijkerhouters de ommekeer maar niet te bewerkstelligen. Op Papendal leed Sint Bavo een harde nederlaag. Jong Vitesse stapte met 4-0 van het veld. Binnen een half uur was de missie voor VVSB, met aanwinst Frank Tervoert direct in de basis, al zeer lastig geworden, doordat Hicham Acheffay (rake vrije trap) en Thomas Buitink de 1-0 en 2-0 scoorden. Buitink maakte er na ruim een uur 3-0 van en in de slotfase bepaalde Martijn Berden de eindstand op 4-0.

Foto: Jan Jungerius

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES