zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijnsburg verrast met FC Volendam-revelatie Dani van der Moot, ASWH strikt Wesdorp

Rijnsburg verrast met FC Volendam-revelatie Dani van der Moot, ASWH strikt Wesdorp

Rijnsburgse Boys heeft zich vlak voor het sluiten van de transferperiode versterkt met Dani van der Moot. De 22-jarige aanvaller maakte afgelopen half jaar liefst 21 treffers voor Jong FC Volendam. ASWH pikte op de valreep Koen Wesdorp op.

Van der Moot tekent voor één seizoen op de Middelmors. ,,Ik had al sinds juli contact met Rijnsburgse Boys, maar omdat ik hoopte op een profclub heb ik gewacht met overschrijven tot eind augustus”, stelt Van der Moot op de clubsite van de Uien. ,,In de tussentijd hield Rijnsburg contact met mij om me nu alsnog binnen te halen. Waarom Rijnsburgse Boys? Ik wilde niet in dezelfde situatie terechtkomen als vorig jaar zomer toen ik ook zonder club zat. Bovendien is Rijnsburg een mooie vereniging. Hier hoop ik alsnog de stap omhoog naar het betaalde voetbal te kunnen maken.” Eerder speelde de aanvaller onder meer in de jeugd van AZ en PSV.

Wesdorp
De 21-jarige Wesdorp vertrok begin augustus bij Helmond Sport. Vorig seizoen kwam hij namens de Brabantse club nog tot vijftien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor doorliep de linksbenige allround middenvelder de jeugdopleiding van NAC Breda en voetbalde hij een jaar in het beloftenteam van Willem II. Wesdorp trainde de afgelopen periode al mee bij ASWH en wist daarbij de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. Dat heeft geresulteerd in zijn komst naar sportpark Schildman. Hij is inmiddels ook al speelgerechtigd verklaard door de KNVB.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD