woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsKozakken BoysRijnsburg-trainer Mulders: 'Met een gelijkspel had ik gerust kunnen leven'

Rijnsburg-trainer Mulders: ‘Met een gelijkspel had ik gerust kunnen leven’

Rijnsburgse Boys nam zaterdagmiddag drie punten mee uit Werkendam waar Kozakken Boys werd verslagen (1-2). Ondanks dat Jeffrey Jongeneelen pas in de 88ste minuut de winnende treffer wist te produceren weigerde trainer/coach Pieter Mulders te spreken van een gestolen overwinning.

Gelijkspel
,,Wanneer ik dat zou zeggen, dan doe ik mijn team tekort. Natuurlijk wisten we dat het moeilijk zou worden. Je zag dat ook terug in de wedstrijd. Er waren fases dat we het echt moeilijk hadden. Maar dan waren wij vervolgens weer gevaarlijk in de omschakeling. Met een gelijkspel had ik gerust kunnen leven. Maar het zegt ook voldoende dat we in deze klasse moeilijk fases in een wedstrijd kunnen overleven, de rug rechten en dan vervolgens toeslaan”, aldus Mulders op de officiële website van Rijnsburgse Boys.

Goede reeks
De laatste weken heeft Rijnsburgse Boys de weg naar boven weer gevonden.  ,,We zijn nu bezig met een goede reeks. We hebben ook een aantal weken geleden tegen elkaar gezegd dat we hard moesten werken. Vanuit het harde werken zullen de kwaliteiten, die in ons team aanwezig zijn, vanzelf boven komen drijven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD