Volg ons

Tweede Divisie

Rijnsburg-spits Jeroen Meefout: ‘Er viel een last van me af’

Rijnsburg-spits Jeroen Meefout: ‘Er viel een last van me af’

Rijnsburgse Boys is bezig aan een zeer sterke reeks na de winterstop. De Uien pakten elf punten uit de laatste vijf duels. Bovendien scoorde winteraanwinst Jeroen Meefout zaterdag tegen Jong Sparta zijn eerste treffer.

,,Er viel een last van me af, dat heb je denk ik ook wel kunnen zien. Ik hoop dat nu ik mijn eerste goal heb gemaakt dat er vele mogen volgen”, stelde Meefout na afloop tegenover Rijnsburgse Boys TV. ,,Voor de ploeg en de hele organisatie is het hartstikke lekker dat we zoveel punten pakken na de winterstop. Daar zijn we ook hartstikke trots op.”

De aanvaller speelde zaterdag voor het eerst met rugnummer 9: ,,Toen ik hier kwam, vroegen ze: welk nummer wil je? Toen vroeg ik om nummer 9. Dat kon toen ter tijd helaas niet en nu kon het wel dus.” Zijn persoonlijke doelstelling is om er nog zeker wat treffers bij te maken dit seizoen: ,,Ik denk dat als ik acht tot tien doelpunten maak dit seizoen dat ik het goed gedaan heb.”

Advertentie
Advertentie
Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

[whydonate_btn]

Meer over Tweede Divisie