zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburg ruikt play-offs, Huizen pakt laatste strohalm

Rijnsburg ruikt play-offs, Huizen pakt laatste strohalm

Rijnsburgse Boys heeft de beste papieren om het laatste ticket te pakken voor de play-offs richting de Tweede Divisie. Onderin moeten alle beslissingen nog vallen, want Huizen heeft de laatste strohalm gepakt door Quick Boys te verslaan. ODIN’59 pakt een wel heel bizarre zege.

Rijnsburg in pole-position, maar niet alles in eigen hand

DVS’33 ging aan kop in de derde periode, maar door de nederlaag bij FC Lisse en de zege van IJsselmeervogels (lees hier alles over de titelrace) is de achterstand op de Rooien nu drie punten. Zodoende moet er volgende week gewonnen worden van Scheveningen en moet IJsselmeervogels verliezen van Quick Boys om toch nog de periodetitel te pakken. Daar komt het doelsaldo (+15 om +9 ook nog om de hoek kijken). Rijnsburgse Boys staat dan ook in pole-position, al hebben de Uien niet alles volledig in hand dus. Bij FC Rijnvogels werd met 1-4 gewonnen door onder meer twee goals van Joel Tillema. Scheveningen versloeg ASWH en staat nu op twee punten van Rijnsburg. Door een veel beter doelsaldo heeft Rijnsburgse Boys volgende week aan een punt tegen Capelle voldoende om de derde plaats te pakken.

ODIN’59 scoort vier keer met een man minder

Onderin is er nog geen enkele beslissing gevallen. Jong Almere City denderde over SteDoCo heen met 5-0, maar ziet ODIN’59 nog altijd op drie punten staan. ODIN won namelijk met 1-5 bij VVOG en opmerkelijk genoeg werd er vier keer gescoord nadat ODIN-keeper Van Dijk rood kreeg. Huizen pakte de laatste strohalm door met 2-1 te winnen van Quick Boys. Samen met Rijnvogels staat de ploeg op twee punten van SteDoCo en zou dus nog directe degradatie kunnen ontlopen. SteDoCo speelt nog tegen VVOG, Huizen gaat naar ODIN’59 en Rijnvogels ontmoet Harkemase Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD