dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRijnsburg dendert door tegen De Treffers, VVSB verliest van Jong Sparta

Rijnsburg dendert door tegen De Treffers, VVSB verliest van Jong Sparta

Rijnsburgse Boys lijkt momenteel haast niet te stoppen. De Uien wonnen op bezoek bij De Treffers. VVSB leed een gevoelige nederlaag op eigen veld tegen Jong Sparta.

De Treffers – Rijnsburgse Boys 1-3
Een winnende coach heeft altijd gelijk, maar mag niet altijd blijven. Rijnsburgse Boys boekte op bezoek bij De Treffers haar vijfde zege uit zes duels. Desondanks kreeg coach Pieter Mulders deze week te horen dat de club na dit seizoen niet met hem verder gaat. Volgens de teleurgestelde coach waren de spelers daar ‘not amused’ over. De Uien kwamen hoe dan ook prima uit de startblokken met een vroege treffer van Donny van Oijen op aangeven van Joel Tillema. Luttele minuten later werd het echter alweer 1-1 via Pim Balkestein uit een hoekschop. Een fabuleuze knal van Jeffrey Jongeneelen bracht Rijnsburg even voor rust op 1-2. Dat had echter ook andersom kunnen zijn, als doelman Richard van Nieuwkoop niet zo zou excelleren en Groesbeekse pogingen fraai onschadelijk wist te maken. De 1-3 was zo mogelijk nog mooier dan de tweede Rijnsburgse goal. Van Oijen maakte zijn tweede en wel uit een omhaal. In de slotfase, toen De Treffers zocht naar de aansluitingstreffer, was er nog een kans via Maikey Parami en Jongeneelen op een grotere marge, maar dat bleef De Treffers bespaard.

VVSB – Jong Sparta 0-2
VVSB beleefde een gure en mistroostige avond tegen Jong Sparta. Voor de pauze waren kansen schaars in Noordwijkerhout. Mo El Osrouti was wel even dreigend, maar niet doeltreffend. Na de pauze was het Jong Sparta dat de wedstrijd naar zich toetrok. Abdou Harrouri maakte met twee treffers het verschil. Zodoende gloort er weer wat perspectief voor de Rotterdamse beloften, die hard leken af te stevenen op degradatie, maar met twee zeges uit de laatste drie duels de laatste plaats overdoen aan AFC en jacht maken op TEC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD