zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRijnsburg deelt historische dreun uit aan Quick Boys

Rijnsburg deelt historische dreun uit aan Quick Boys

Quick Boys is keihard onderuit gehaald door Rijnsburgse Boys. Op De Middelmors eindigde de derby in maar liefst 7-1. Daarmee komt de ploeg van trainer Jan Zoutman steeds verder in de problemen in de Derde Divisie Zaterdag. Waar gestreden moest worden om een plaats bij de bovenste vijf is lijfsbehoud momenteel het eerste oogpunt.

Razendsnelle openingsfase

In het eerste kwartier ging de wedstrijd al volledig los. Joost Leonard opende na vier minuten, voor Dennis van der Plas iets terug deed voor Quick Boys. Het was slechts een tijdelijke onderbreking voor de machine van Rijnsburg. Bij rust was het namelijk al 5-1 door goals van Jeffrey Jongeneelen, opnieuw Leonard, een eigen treffer van Benthem en Joe Tillema.

Historische proporties

De wedstrijd zwakte in de tweede helft af, tot de slotfase. Daarin stond de defensie van Quick Boys opnieuw te schutteren en wisten Tillema en Martijn Tjon-A-Njoek de score naar historische hoogte te tillen: 7-1. Rijnsburgse Boys neemt door de zege afstand en staat weer stevig in de middenmoot. Met pas dertien punten uit twaalf duels moet Quick Boys het doen met de twaalfde plaats. De marge op de promotie-degradatieplaatsen is slechts één punt.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD