maandag, juli 4, 2022
HomeEredivisieClubsRiechedly Bazoer in trek bij verschillende clubs,Vitesse maakt vraagprijs wereldkundig

Riechedly Bazoer in trek bij verschillende clubs,Vitesse maakt vraagprijs wereldkundig

Riechedly Bazoer geniet deze winterstop de interesse van meerdere clubs.De inmiddels 25-jarige middenvelder van Vitesse heeft een aflopend contract bij de Arnhemmers en staat naar verluid op de radar van Feyenoord,PSV,Benfica en Sporting Portugal.

Vitesse zelf heeft laten weten in een reactie Bazoer graag binnenboord te willen houden. Ondanks dat Bazoer de club al heeft laten weten zijn aflopende contract niet te willen verlengen, wil de club met het oog op het drukke programma van Vitesse in de 2e seizoenshelft geen wintertransfer toestaan.

Bazoer die volgens Vitesse een prijskaartje heeft van ruim 2 miljoen euro,geeft zelf aan er geen moeite mee te hebben het seizoen bij de Arnhemmers af te ronden. De geboren Utrechter verwacht dat clubs niet zomaar af zullen haken wanneer een winterse transfer niet mogelijk blijkt..

Al eerder leek een hereniging met PSV in de maak toen Bazoer tijdens het trainingskamp van Vitesse meerdere gesprekken voerde met de Eindhovenaren.Bazoer zelf heeft aangegeven wel oren te hebben naar een terugkeer bij PSV maar na het aantrekken van Joey Veerman lijkt dat voorlopig van de baan..

Eenvoudig inzetten op de eredivisie, KNVB Beker of Champions League? Bet365 is de nummer 1 legale broker van Nederland! Bij Bet365 krijg je nu tot 100 euro bonus op je eerste storting! Waar wacht je nog op?

Bet365 welkomstbonus min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. quoteringen en restricties voor weddenschappen en betaalmethodes gelden. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieten-inzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. Minimale leeftijd voor aanbiedingen is 24 jaar.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS