Volg ons

Hoofdklasse

Rick Degenaar laat contract ontbinden bij SDC Putten

Rick Degenaar laat contract ontbinden bij SDC Putten

Rick Degenaar maakt per direct geen onderdeel meer uit van de selectie van SDC Putten. De aanvaller heeft zijn contract laten ontbinden, zo meldt de club op haar website. Gezin, werk en het verloren plezier in het voetbal liggen aan het besluit ten grondslag.

Op voornoemde website reageert Degenaar uitgebreid op zijn beslissing om te stoppen. “De coronacrisis heeft zijn intrede gedaan, maar met mijn bedrijf groeien we stormachtig met een nieuwe vestiging. En mijn gezin vraagt tijd en aandacht. Nu er geen wedstrijden meer zijn is het perspectief op voetbal voor mij uitzichtloos. Het trainen wordt plichtmatig en daarom wil ik stoppen als voetballer bij SDC Putten.”

Degenaar was bezig aan zijn derde termijn als speler van SDC Putten, waar hij deze zomer terugkeerde. Verder kwam hij uit voor SDV Barneveld en VV Lunteren.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse