maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieRick Adjei tekent voor 2 seizoenen bij Stedoco

Rick Adjei tekent voor 2 seizoenen bij Stedoco

Rick Adjei gaat de komende twee seizoenen(met nog optie voor een extra seizoen) de trainer worden van Stedoco, waar nu nog Frans Adelaar aan het roer staat. Adjei is zeker geen onbekende in de regio. Nadat hij Unitas binnen 4 seizoenen van de tweede klasse naar de Hoofdklasse had geloodst begon hij aan een avontuur bij Kozakken Boys. Stapje hoger, nieuwe uitdaging.

Recentelijk ging het mis in Werkendam, waar het bij slechte resultaten lastig werken is voor elke trainer.  Het contract met Adjei werd ontbonden, maar lang is hij dus niet clubloos gebleven.

De nieuwe TD Cees Lagendijk licht op de website van Stedoco toe, waarom juist de keus op Adjei is gevallen: “We hadden een heel rijtje trainers waar we uit konden kiezen. We hebben gesprekken gevoerd met een aantal van hen. Uiteindelijk is de keus op Rick gevallen. Zijn visie op het voetbal en  hoe hij een organisatie neerzet waren van doorslaggevende aard. Regionaal en landelijk bekend en het beschikken van een groot netwerk zijn prettige bijkomstigheden”.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD