woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRichard Plug zoekt nog twee versterkingen voor Odin ‘59

Richard Plug zoekt nog twee versterkingen voor Odin ‘59

Bij Odin ’59 kwam het leed het afgelopen seizoen in golven. Degradatie naar de hoofdklasse, het ontslag van de hoofdtrainer en veel spelers die stopten of naar een andere club verkasten. Richard Plug is terug op het oude nest bij een club waar hij zich, naast VSV, wellicht wel het meest vertrouwd voelt.

administratiekantoor haarlem

Odin heeft een nagenoeg nieuwe selectie en oefende bij Noordwijk. Kick Groot is weer fit en dat scheelt een slok op een borrel.  Dat drankje werd ook genuttigd de avond voor het duel met Noordwijk, maar Odin presteerde en sleepte een gelijkspel uit het vuur.

,,We gaan met een hele jonge gretige frisse ploeg proberen er een leuk seizoen van te maken, met vallen en opstaan. Tegen Noordwijk was het gelijkspel meer dan verdiend. Ergo we hadden de beste kansen en een loepzuivere penalty is ons onthouden . Ik ben aangenaam verrast door sommige spelers alleen is de selectie wat aan de smalle kant met oog op blessures en corona wat zeker nog niet verdwenen is.”

Plug gaf aan nog twee versterkingen te willen halen.

Plug kreeg er met Taye Lee en Amin Nasri wel twee talenten bij en heeft een jonge ploeg.

Nieuw: Ayoub Amr (TOG), Daan Buurman (Hollandia), Martin Campbell (Zuidvogels), Sven Deen (Hollandia), Ayrton Dol (RKVV Velsen), Taye Lee (Kon. HFC O21), Amin Nasri (Roda JC O21), Danyl Plasmeijer (Fortuna Wormerveer), Hamza Rahaoui (Jong Volendam), Antoine Vagevuur (AFC’34), Richie Zinga (Huizen).

 

Weg: Sem van Amersfoort (DEM), Moad Ben Chekh (Hollandia), Nick Burger (Hollandia T.), Lefteris Grammenidis (DEM zat.), Tom de Groot (SVW’27), Romain de Jong (BOL), Milan Koenders (AFC’34), Joey Kooge (AFC’34), Michael Lanting (Hollandia), Ahmed al Mahdi (Sportlust’46), Serghinio Profijt (Velsen), Thom de Vries (DEM).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD