vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRichard Plug per direct weg als trainer van VVSB

Richard Plug per direct weg als trainer van VVSB

VVSB heeft per direct afscheid genomen van trainer Richard Plug. Aanleiding zijn de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken. VVSB staat op de 16e plaats in de Derde Divisie Zaterdag en pakte pas 9 punten uit 10 gespeelde duels.

,,Het bestuur en de TC van VVSB hebben in onderling overleg met onze hoofdtrainer Richard Plug na de tegenvallende resultaten van de laatste wedstrijden besloten om per direct de samenwerking te beëindigen”, meldt VVSB op haar website. Plug was sinds november 2019 trainer van de Noordwijkerhouters.

Het abrupte afscheid bij VVSB is de tweede teleurstellende episode in zijn trainerscarrière op rij. Bij DVS’33 had de oud-prof geen klik met de technische commissie, al waren de resultaten heel behoorlijk. Hij was er slechts een paar maanden trainer en stapte in november 2019 op. Daarvoor was Plug zeer succesvol bij ODIN’59, De Kennemers en VSV, waar hij steeds relatief lange tijd werkzaam was.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS