Ricardo Ippel blijft nog twee jaar bij De Treffers, ex-prof is verlengstuk in veld

De Treffers kijkt niet alleen naar de korte termijn maar ook naar de lange termijn. De Tweede Divisionist legde al vier spelers vast voor volgend seizoen. Ex-prof Ricardo Ippel tekende zelfs voor twee seizoenen bij. De 31-jarige middenvelder staat nu tot medio 2024 onder contract.

,,Ricardo is een leider op het middenveld, een karakterspeler. Een jongen met een aardige staat van dienst.”, zegt Paul Langeveld, TC-lid van De Treffers.

Het vastleggen van Ricardo Ippel was er een die viel in de buitencategorie. Hij was immers prof bij Lommel: ,,Mijn vorige club werd overgenomen door Manchester City. Hierdoor kwamen er veel jeugdspelers over en had ik helaas zicht op minder speelminuten.

 “Ik zie mezelf als een leider, iemand die een team op sleeptouw kan nemen en de organisatie neerzet. De Treffers heeft een jong team en ik wil mijn steentje bijdragen om de jongere jongens verder te helpen met hun ontwikkeling.”

Naast de aanvoerder staan ook Gino van den Berg, Bryan Sirvania en Jordy Thomassen ook volgend seizoen nog onder contract.

De Treffers bekert woensdag tegen Rijnsburgse Boys.