maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieRevanche Katwijk op VVSB; TEC wint van Lienden

Revanche Katwijk op VVSB; TEC wint van Lienden

Katwijk heeft revanche genomen voor de nederlaag in de KNVB Beker op VVSB. Op De Krom werd Mike van den Ban de matchwinner. De Betuwse derby werd gewonnen door TEC, terwijl Excelsior Maassluis en De Treffers niet tot scoren kwamen.

Katwijk – VVSB 1-0

Vooraf waren de geluiden duidelijk, Katwijk wilde revanche nemen voor de toch ruime nederlaag tegen VVSB. Aanvoerder Robbert Susan vond dat er wat rechtgezet moest worden en dat is de oranjehemden gelukt. Na een doelpuntloze eerste helft sloeg Van den Ban vlak na de pauze toe. Een fraaie goal was het niet, want Stefan Plat maaide eerst over de bal voor Van den Ban afdrukte. Terecht was de voorsprong op dat moment wel en het leek 2-0 te worden. Op een lobje van Bennie van Noord raakt niemand meer de bal en rolde zo het doel in. Toch werd er gefloten voor buitenspel. In het laatste kwartier liet VVSB zich ook zien. Maikey Parami schoot een voorzet van Richelo Fecunda over en Giovalli Serbony kopte een vrije trap van Tim de Rijk ook over. In blessuretijd mocht ook Tommy Bekooij nog koppen, alleen had hij eveneens de hoogte niet goed ingeschat.

Excelsior Maassluis – De Treffers 0-0

Deze week dat bij wedstrijden van Excelsior Maassluis voorlopig dit seizoen de kleinste kans is op doelpunten. Dat bleek andermaal, want de Tricolores kwamen tegen De Treffers niet tot scoren. De bezoekers deden dat ook niet, waardoor de puntendeling een feit werd. Kansen waren er wel. Al na tien minuten werd de bal van de lijn gehaald waardoor De Treffers niet scoorde en Nick de Bondt schoot ook over uit een goede kans. Hij haalde in de tweede helft ook nog een keer uit, ditmaal zat Jean-Paul van Leeuwen eraan.

TEC – FC Lienden 2-1

Na vuurwerk langs het veld werd ook de wedstrijd gretig geopend. Arjan Goorman raakte al snel de lat, voor TEC de score opende. Op aangeven van Wimilio Vink zorgde Jip Bartels voor 1-0 en direct na de onderbreking waren de rollen omgedraaid. Bartels legde voor en Vink wist de bal binnen te tikken. FC Lienden ging vanaf dat moment stormen, maar de aansluitingstreffer viel pas vijf minuten voor tijd. Een vrije trap ging via de lat raak en de goal kwam op naam van Mo Bendadi. Daar bleef het wel bij en brengt TEC buiten de degradatieplaatsen.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD