HomeClubsExcelsior MaassluisReuzendoder Excelsior Maassluis wint van landskampioen Gibraltar

Reuzendoder Excelsior Maassluis wint van landskampioen Gibraltar

In de aanloop naar de bekerwedstrijd tegen Ajax op 20 januari heeft Excelsior Maassluis in een oefenduel met 4-3 gewonnen van de kampioen van Gibraltar, de Lincoln Red Imps.

De wedstrijd werd gespeeld tijdens het trainingskamp dat de club heeft belegd in het Spaanse Benalmádena. Excelsior Maassluis, dat vriend en vijand onlangs verraste door FC Emmen uit het KNVB bekertoernooi te knikkeren, stond bij rust met 2-1 voor tegen de club uit Gibraltar. Daan Blij en Gabri Urbanus bezorgden de Tricolores een 2-1 voorsprong bij rust.

Na de pauze, toen coach Dogan Corneille 11 nieuwe spelers in het veld had gebracht, scoorde Brandon Robinson de 3-1 waarna de tegenstander tot 3-3 wist terug te komen. Kort voor tijd gleed Kaylan Muis de winnende treffer binnen voor de tweede divisionisten. De club won daarmee niet alleen van een landskampioen, het gaf ook andermaal een kleine waarschuwing af naar Amsterdam. 

Bron: Voetbal Rotterdam

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.