Volg ons

Derde Divisie

Restant Quick ’20 – HSC ’21 naar 6 december

Restant Quick ’20 – HSC ’21 naar 6 december

De tweede helft van het Derde Divisie Zondag-duel tussen Quick ’20 en HSC’21 wordt uitgespeeld op donderdag 6 december om 20.00 uur.

Lichtuitval in de rust zorgde er op 17 november voor dat scheidsrechter Bronsvoort in Oldenzaal geen andere optie had dan het duel te staken. Het stond op dat moment 0-1 voor HSC, dankzij een eigen doelpunt van Quick ’20.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie