zaterdag, januari 22, 2022
HomeClubsAchilles VeenREPORTAGE | SteDoCo in slotfase langs Achilles Veen

REPORTAGE | SteDoCo in slotfase langs Achilles Veen

Lang leek het er gisteren in het Brabantse Veen op dat Stedoco ook in haar 3e oefenwedstrijd met verlies genoegen moest nemen en wederom niet tot scoren zou komen. Maar nadat in de 77e minuut Thomas Schilders keurig de groenwitten op een 1-0 voorsprong had gezet, schakelde Stedoco met succes over op een versnelling hoger.

Olivier Pilon speelde zich keurig vrij en liet Jordy Zielschot(overgekomen van Blauw Geel ’38/Jumbo kansloos. Vlak voor tijd hielp Verheul(deze middag wat ongelukkig) Stedoco alsnog aan de 2-1 zege, waarbij opgemerkt dat de Achilles-verdediging ook bij deze treffer niet echt resoluut ingreep.

Frans Adelaar: ‘We hebben weer wat meer mogelijkheden in aanvallend opzicht’

Stedoco-trainer Frans Adelaar was gisteren na afloop van het oefenduel in Veen tegen Hoofdklasser Achilles Veen een tevreden trainer. Het meest verheugd was hij over de aanwezigheid van zijn beide spitsen Olivier Pilon en Joran Schröder. De laatste was teruggekeerd van vakantie, had een keer meegetraind en speelde gisteren de 1e helft mee. Olivier Pilon, overgekomen van DVS’33, mocht de 2 e helft zijn opwachting maken en dat deed hij gelijk met een treffer. Frans Adelaar: “We hebben weer wat ruimere mogelijkheden in aanvallend opzicht gekregen en kunnen zo langzaam bouwen aan een completer elftal. Om meer stootkracht te krijgen hebben we voorin toch echte spitsen nodig en dat was vandaag het geval en dat is wel zo prettig. Hoe staat het met Verstraaten Frans die vorige week op proef was en tegen Hercules zelfs minuten maakte? “Die gaan we niet contracteren; daar hebben we netjes afscheid van genomen. We gaan dus rustig door met onze zoektocht naar een alternatief voor de plots vertrokken Marlon Pereira.

Karelse: ‘We hebben het goed gedaan en vergeet niet dat StEDOCO wel een klasse hoger speelt’

Achillestrainer Karelse vond dat zijn ploeg het prima had gedaan. We waren in de persoonlijke duels feller, waren goed bij de les maar verslapten in defensief opzicht wat in de slotfase. Het was goed te zien dat Remon Koenen weer wat speelminuten maakte. Het is nu zaak om de selectie fris en heel te houden. We kijken reikhalzend uit naar zaterdag 28 augustus wanneer de competitie begint met een thuisduel tegen Smitshoek”.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS