Volg ons

Katwijk

Rentree voor Susan met beslissende treffer: ‘Ik vind zo’n doelpunt niet interessant’

Rentree voor Susan met beslissende treffer: ‘Ik vind zo’n doelpunt niet interessant’

Katwijk kon zaterdagmiddag in en tegen Scheveningen weer een beroep doen op aanvoerder Robbert Susan. De van een schorsing teruggekeerde speler was direct goed voor één treffer (1-2). De ervaren speler hechte daar naar zijn zeggen echter niet al te veel waarde aan.

Niet interessant
,,Het is altijd lekker als je belangrijk kan zijn, alleen vind ik zo’n doelpunt niet interessant. Ik vind het belangrijker dat er weer aangejaagd wordt en dat was wel nodig vandaag, zeker toen wij met tien man kwamen te staan. Dan is het lekker dat je die overwinning pakt”, aldus Susan tegenover de camera van Omroep West.

Gekke dingen doen
Katwijk speelde zeer wisselvallig tegen Scheveningen, zo concludeerde ook de aanvoerder van de ploeg.  ,,De eerste twintig minuten, daarna gingen wij gekke dingen doen en lieten wij Scheveningen in de wedstrijd komen. Dat deden we niet goed.”

Rode kaart
Katwijk kwam beter uit de kleedkamer en speelde sterker dan in de eerste vijfenveertig minuten. De titelhouder wist de wedstrijd echter niet uit te spelen met elf man, invaller Mamedov kreeg de rode kaart.
,,In de tweede helft pakten wij dat goed op, met Norair Mamedov erbij. Hij viel goed in, ik vond die rode kaart een beetje ongelukkig. Hij deed het niet bewust, maar je kunt hem geven.”

Meer over Katwijk