maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRentree Aldogan na jaar: "Kriebels in mijn buik"

Rentree Aldogan na jaar: “Kriebels in mijn buik”

Na een jaar blessureleed door een gescheurde kruisband heeft Mehmet Aldogan zijn rentree kunnen maken. De aanvaller maakte minuten voor Scheveningen in de 2-0-zege op Capelle, juist de tegenstander tegen wie hij geblesseerd raakte. De bewoners van De Houtrust staan door de zege in de kopgroep van de Derde Divisie Zaterdag.

Dromen om weer te spelen

Aldogan was na afloop uiteraard blij weer minuten te hebben gemaakt. “Ik heb hier heel vaak aan gedacht sinds ik weer ben begonnen met trainen”, vertelde de aanvaller tegenover Omroep West. “Dan zit je te dromen om weer te spelen. Ik wist dat ik vandaag minuten zou maken. Toen de wedstrijd begon kreeg ik dan ook kriebels in mijn buik en waren er zenuwen.”

Toen de aanvaller inviel kreeg hij een staande ovatie. “Dit was fantastisch, want je hoort iedereen juichen. Afgelopen jaar heeft iedereen mij gesteund en er is veel waardering van beide kanten. Ik was heel gretig om een doelpuntje te maken, maar na vijf minuten was ik al heel erg moe.”

Het volledige interview van Omroep West met Mehmet Aldogan

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD