zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsRenovatie sportpark De Boekhorst van VVSB vordert gestaag

Renovatie sportpark De Boekhorst van VVSB vordert gestaag

Jarenlang heeft VVSB moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Deze zomer wordt er hard gewerkt op sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. De accommodatie van de paars-gelen krijgt tussen 2019 en 2022 namelijk een complete metamorfose. 

Op het twitter-account van de voetbalvereniging zijn de eerste foto’s geplaatst van de renovatie. Op de beelden is te zien dat er van het hoofdveld niets meer over is, alleen de tribune staat nog op zijn plek. Hiermee is de eerste fase van de verbouwing begonnen, daarna zijn er nog vier fases te gaan. In enkele weken moet er niet alleen een nieuwe kunstgrasmat op het hoofdveld liggen, maar moeten veld 3 en 4 ook zijn gedraaid.

Het sportpark van de Bavo is oud en kampt met gebreken. VVSB heeft echter lang moeten knokken om een renovatie bij de gemeente goedgekeurd te krijgen. Zo is de verhuizing van het sportpark door de gemeente afgeblazen, terwijl een kleine opknapbeurt volgens de club geen zoden aan de dijk zette. Na veel werk voorziet het huidige bestemmingsplan in een nieuw clubhuis met horecagelegenheden en een compleet nieuwe tribune met 500 zitplaatsen. Dit alles op de huidige contouren van het sportpark.

Waar VVSB lang voor heeft gevochten, is nu in gang gezet. Over drie jaar moet het sportpark compleet zijn heringericht. Hiermee is de club klaar voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD