Volg ons

Clubs

Renovatie sportpark De Boekhorst van VVSB vordert gestaag

Renovatie sportpark De Boekhorst van VVSB vordert gestaag

Jarenlang heeft VVSB moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Deze zomer wordt er hard gewerkt op sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. De accommodatie van de paars-gelen krijgt tussen 2019 en 2022 namelijk een complete metamorfose. 

Op het twitter-account van de voetbalvereniging zijn de eerste foto’s geplaatst van de renovatie. Op de beelden is te zien dat er van het hoofdveld niets meer over is, alleen de tribune staat nog op zijn plek. Hiermee is de eerste fase van de verbouwing begonnen, daarna zijn er nog vier fases te gaan. In enkele weken moet er niet alleen een nieuwe kunstgrasmat op het hoofdveld liggen, maar moeten veld 3 en 4 ook zijn gedraaid.

Het sportpark van de Bavo is oud en kampt met gebreken. VVSB heeft echter lang moeten knokken om een renovatie bij de gemeente goedgekeurd te krijgen. Zo is de verhuizing van het sportpark door de gemeente afgeblazen, terwijl een kleine opknapbeurt volgens de club geen zoden aan de dijk zette. Na veel werk voorziet het huidige bestemmingsplan in een nieuw clubhuis met horecagelegenheden en een compleet nieuwe tribune met 500 zitplaatsen. Dit alles op de huidige contouren van het sportpark.

Waar VVSB lang voor heeft gevochten, is nu in gang gezet. Over drie jaar moet het sportpark compleet zijn heringericht. Hiermee is de club klaar voor de toekomst.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Clubs