zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlClubsFC RijnvogelsReno van Heiningen ruilt FC Rijnvogels in voor Club Confidence

Reno van Heiningen ruilt FC Rijnvogels in voor Club Confidence

Niet alleen FC Rijnvogels zal verdediger Reno van Heiningen gaan missen, maar ook andersom zal dat zo zijn. Dat mag met 100% zekerheid geconcludeerd worden nadat de populaire, pas 22-jarige Reno bekend maakte aan de TC dat hij vanaf volgend seizoen volledig wil gaan voor zijn maatschappelijke carrière die ligt bij zijn sportschool Club Confidence (runt hij samen met de bij Rijnvogels ook niet onbekende Joey Lahouh) en waar hij ook nog personal trainer is. Dit staat te lezen op de website van Rijnvogels.

Hierdoor is 4 x per week pendelen tussen Roelofarendsveen en Katwijk aan den Rijn nagenoeg onmogelijk.  Toen hij overkwam van DOSR wist Reno zich direct in de hoofdmacht te spelen bij Rijnvogels. Zijn prestaties waren dermate opvallend dat Noordwijk hem aantrok. En ook op dit niveau kon hij zich moeiteloos handhaven. Hij miste echter toch wel de echte gezellige, familiaire sfeer van Rijnvogels. Vorig jaar keerde hij terug op Sportpark De Kooltuin. De comeback zal dus beperkt blijven tot slechts een seizoen.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD