dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRené Koster (Jong Almere City): "Andere BVO's hebben spijt"

René Koster (Jong Almere City): “Andere BVO’s hebben spijt”

Jong Almere City kent een moeizame start in de Derde Divisie Zaterdag. Toch is trainer René Koster blij met de competitie, waarin zijn elftal wekelijks ‘vol aan de bak moet’.

Geweldige entourage

“De Derde Divisie is echt een fantastische competitie met een geweldige entourage”, zegt Koster tegen Omroep Flevoland na het 1-1 gelijkspel tegen Huizen. Het was het vierde puntje voor de talenten uit Almere. “Je speelt tegen mannen en komt allerlei systemen tegen. Ik hoor van collega’s in het land die zich niet hebben ingeschreven dat die er enorm veel spijt van hebben. Die spelen nu veertien wedstrijdjes op maandagavond, terwijl wij elke week vol aan de bak moeten.”

Tegenstanders niet zo goed

Ondanks dat de Almeerse beloften vaak de bovenliggende partij zijn, werden nog maar weinig punten behaald: “Mijn spelers zeggen na de wedstrijd soms wel dat de tegenstanders niet zo goed waren, maar ondertussen blijven wij wel steeds dezelfde fouten maken. Maar wij moeten eerst maar eens wat laten zien dat we wat wedstrijden gaan winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD