Volg ons
Jong Almere City

Derde Divisie Zaterdag

René Koster (Jong Almere City): “Andere BVO’s hebben spijt”

René Koster (Jong Almere City): “Andere BVO’s hebben spijt”

Jong Almere City kent een moeizame start in de Derde Divisie Zaterdag. Toch is trainer René Koster blij met de competitie, waarin zijn elftal wekelijks ‘vol aan de bak moet’.

Geweldige entourage

“De Derde Divisie is echt een fantastische competitie met een geweldige entourage”, zegt Koster tegen Omroep Flevoland na het 1-1 gelijkspel tegen Huizen. Het was het vierde puntje voor de talenten uit Almere. “Je speelt tegen mannen en komt allerlei systemen tegen. Ik hoor van collega’s in het land die zich niet hebben ingeschreven dat die er enorm veel spijt van hebben. Die spelen nu veertien wedstrijdjes op maandagavond, terwijl wij elke week vol aan de bak moeten.”

Tegenstanders niet zo goed

Ondanks dat de Almeerse beloften vaak de bovenliggende partij zijn, werden nog maar weinig punten behaald: “Mijn spelers zeggen na de wedstrijd soms wel dat de tegenstanders niet zo goed waren, maar ondertussen blijven wij wel steeds dezelfde fouten maken. Maar wij moeten eerst maar eens wat laten zien dat we wat wedstrijden gaan winnen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag