dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieRené Hake zeer content met technisch beleid FC Utrecht: "Ik vind het...

René Hake zeer content met technisch beleid FC Utrecht: “Ik vind het knap.”

Hoofdtrainer René Hake van FC Utrecht is blij met de leiding van FC Utrecht. De Domstedelingen wisten zich deze week te versterken met Pontus Almqvist. De Zweed kon overkomen van het Russische Rostov vanwege de in Rusland ingelaste transferperiode.

In gesprek met De Telegraaf laat René Hake weten dat hij erg tevreden is met het handelen van de technische staf van FC Utrecht. “Ik vind het wel knap, dat scouting en directeur voetbalzaken het vervolgens zo in beeld hebben om die optie te kunnen geven.”, vertelt Hake aan de krant.

“Pontus (Almqvist, red.) is een linksbenige aanvaller met snelheid, een actie en een bepaalde mate van agressiviteit in zijn spel. Dat is hopelijk een aanvulling die we kunnen gebruiken.” gaat de oefenmeester verder.

De Zweed kan deze speelronde al in actie komen namens FC Utrecht. De nummer zeven van de Eredivisie ontvangt in eigen huis dan nummer acht FC Groningen. Almqvist zelf liet eerder al weten dat hij zich direct thuisvoelde in Utrecht en dat hij niet twijfelde om af te reizen naar Nederland.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]