vrijdag, oktober 22, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagRémon van Bochoven keert terug bij Westlandia

Rémon van Bochoven keert terug bij Westlandia

Centrumaanvaller Rémon van Bechoven is per direct speelgerechtigd voor de club die hij in de zomer van 2019 verliet voor zijn jeugdliefde, DSO uit zijn geboorteplaats Zoetermeer.

Het wordt de tweede periode in dienst van de Naaldwijkse derde divisionist voor de goaltjesdief. In de eerste periode van vier seizoenen scoorde Van Bochoven 42 maal voor de groen/witten.
Sinds Marko van der Knaap is hij de vierde speler die terug keerde op het oude nest, sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk. Eerder kwamen ook Jedsel Markes, Can Memisoglu en Anwar Beelstroo terug.

Marko van der Knaap, technisch manager van Westlandia, ter toelichting: ,,Rémon vroeg mij of er nog een plekje in de selectie was. Daarop heb ik gezegd: voor een fitte en gretige Van Bochoven wel. Hij heeft zich een maand tijdens de trainingen laten zien en dit is daar het resultaat van.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD