dinsdag, september 21, 2021
HomeCompetitiesEerste DivisieRel bij Roda: Molenaar tegen clubicoon Van der Luer: 'Hij moet zijn...

Rel bij Roda: Molenaar tegen clubicoon Van der Luer: ‘Hij moet zijn bek houden’

Het is rommelt flink bij Roda JC. Trainer Robert Molenaar haalde tijdens het persgesprek donderdag uit naar clubicoon Eric van der Luer.

,,Hij moet zijn bek houden”, tekende De Limburger op uit de mond van Molenaar. Aanleiding was kritiek van Van der Luer op spits Tim Väyrynen na het duel tussen Jong Roda JC en Jong Excelsior. Molenaar stoorde zich aan het feit dat zijn clubgenoot de aanvaller bekritiseerde: ,,Hij moet zich gedeisd houden, dit soort dingen hoor je binnenskamers te bespreken.”

Technisch directeur Harm van Veldhoven gaat de gespannen situatie uitspreken: ,,Dit soort dingen moeten we intern bespreken, daar zal ik het ook nog wel met ze over hebben.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD