zaterdag, maart 6, 2021
Home Clubs ASWH Reistijd laat El Amrani kiezen voor vertrek bij ASWH

Reistijd laat El Amrani kiezen voor vertrek bij ASWH

Bilal El Amrani vertrekt aan het eind van dit seizoen bij ASWH. De 27-jarige spits is dit seizoen pas bezig aan het eerste seizoen bij de club uit Hendrik-Ido-Ambacht, maar heeft besloten dat er na een jaar een eind komt aan het dienstverband.

- Advertentie -

El Amrani kwam afgelopen zomer over van de Ajax Amateurs en was in het begin van het seizoen een vaste waarde voor de ploeg van coach Cesco Agterberg. De laaste weken moet El Amrani het echter steeds vaker doen met een plek op de bank.

El Amrani geeft in gesprek met Voetbal247.nl aan dat de reisafstand tussen woonplaats Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht hem te veel is geworden en dat dit niet meer te combineren valt met het werk in zijn eigen onderneming. “Ik heb de reistijd nogal onderschat. Ik moet vaak midden in de spits weg en dan duurt de reis vaak wel 1,5 uur”. Een stap dichter bij huis zou daarom wenselijk zijn voor de aanvaller die wel zo hoog mogelijk wilt blijven spelen. Qua club zat El Amrani in ieder geval goed op zijn plaats: “Ik heb het in principe goed naar mijn zin bij de club. De spelersgroep is goed en ook de tecnische staf en mensen er om heen zijn fijn om mee te werken”.

De Amsterdammer is vastbesloten om het seizoen goed af te sluiten. Zijn club ASWH staat op dit moment op een elfde plaats in de Derde Divisie Zaterdag.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES