dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRegionale competitie in de maak tussen clubs uit Brabant en Zuid-Holland

Regionale competitie in de maak tussen clubs uit Brabant en Zuid-Holland

Op voorwaarde dat de coronamaatregelen versoepeld gaan worden na de komende persconferentie, er weer gevoetbald mag worden (wellicht met een beperkt aantal toeschouwers) en de kantines weer open mogen staat er een interessante competitie op de rol voor een zevental clubs uit Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Een viertal Brabantse clubs (Kozakken Boys, Achilles Veen, Baronie en Dongen) en een drietal Zuid-Hollandse verenigingen (Unitas, SteDoCo en Sliedrecht) zijn van plan om een competitie op te zetten om zodoende actief te blijven als overbrugging naar het nieuwe seizoen.

In het tweede gedeelte van maart komen de vertegenwoordigers van de clubs bijeen om te bespreken of het één en ander haalbaar is. Het initiatief komt van het Werkendamse Kozakken Boys. Het lijkt er zodoende op dat de genoemde clubs zullen afzien van deelname aan de door de KNVB geïnitieerde RegioCup.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD