woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisRedouan el Hankouri: Van het ene Excelsior naar het andere Excelsior

Redouan el Hankouri: Van het ene Excelsior naar het andere Excelsior

Redouan el Hankouri is per direct verkast van het ene (Rotterdamse) Excelsior naar het andere (Maassluise) Excelsior.
Na zijn gehele jeugd bij het Rotterdamse Excelsior gespeeld te hebben, zowel in de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie , is de 21-jarige middenvelder tot het besluit gekomen dat de switch van Rotterdam naar Maassluis beter voor zijn ontwikkeling is. Rrdouan heeft al een aantal weken meegetraind in Maassluis hetgeen hem prima bevallen is. “ De club spreekt mij erg aan en ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Het belangrijkste is echter dat ik me bij Excelsior Maassluis , denk ik, goed kan door ontwikkelen en ik ben dan ook benieuwd waar men grens ligt”.

Excelsior Maassluis is verheugd met de komst van el Hankouri.
Technisch manager Niels Redert zegt daar het volgende over op de website van Excelsior Maassluis: “Door het tussentijdse vertrek van Daan Blij naar competitiegenoot TEC waren we op korte termijn nog op zoek naar een aanvallende middenvelder”. Redouan heeft wat te kampen gehad met blessures maar wij hopen dat hij bij Excelsior Maassluis snel zijn draai gaat vinden en zijn kwaliteiten kan laten zien.”

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD