dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisRedert baalt na rode kaart: 'Één grote show'

Redert baalt na rode kaart: ‘Één grote show’

Excelsior Maassluis-middenvelder Niels Redert werd zaterdag tegen Achilles ’29 nog voor rust van het veld gestuurd voor een vermeende slaande beweging. Redert is echter van mening dat scheidsrechter De Winter ,,heel veel negatieve invloed heeft gehad.”

Pats boem rood
,,Het was één grote show”, moppert de aanvoerder in het AD. ,,Die aanvoerder gaf mij bij een ingooi een zetje, waardoor ik viel. Hij begint mij vervolgens een beetje te knijpen. Ik geef hem een duwtje en draai mij om en tot mijn grote verbazing gaat hij liggen. Hij beschuldigt mij ervan dat ik met mijn arm sla, terwijl ik mij gewoon omdraai. De scheidsrechter komt aanlopen en geeft pats boem rood. Ik heb nog proberen uit te leggen dat ik in de 37ste minuut niet het risico ga nemen op een rode kaart, terwijl we goed in de wedstrijd zitten, maar dat mocht allemaal niet helpen.”

Onemanshow
“De scheidsrechter maakte er een onemanshow van, waarbij hij het duel echt totaal niet onder controle had en wij alles tegenkregen. Ik stond naast de dug-out van Achilles en zelfs daar schoten ze in de lach vanwege zijn discutabele beslissingen. Je verliest weinig wedstrijden van een scheidsrechter, want het is altijd aan jezelf te wijten, maar hier heeft hij wel heel veel negatieve invloed gehad.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD