Volg ons

Eerste Divisie

Reda Kharchouch alsnog naar Sparta

Reda Kharchouch alsnog naar Sparta

Reda Kharchouch heeft alsnog zijn transfer naar de Eredivisie te pakken. De 24-jarige aanvaller verlaat Telstar om volgend seizoen zijn geluk te beproeven bij Sparta.

De spits was afgelopen seizoen één van de revelaties in de Eerste Divisie, waar hij 20 keer scoorde. Sparta wilde de aanvaller eigenlijk al vorige winterstop naar Het Kasteel halen, maar de hoogte van de transfersom vormde toen een blokkade. Hoeveel de Witte Leeuwen nu voor het goudhaantje ontvangen, is niet bekend.

Kharchouch is pas een jaar prof. Hij doorliep de befaamde jeugdopleiding van Zeeburgia, stapte daarna over naar Ajax amateurs, werd opgepikt door Quick Boys maar brak pas echt door bij OFC, waar hij eveneens 20 keer scoorde, zij het in relatief korte duur vanwege de revalidatie van een zware knieblessure.

Het bijzondere verhaal van Kharchouch is een inspiratie voor veel talentvolle amateurvoetballers, nu blijkt dat sterke prestaties in het topamateurvoetbal zelfs kunnen leiden tot een transfer naar de Eredivisie. De Amsterdammer tekent voor drie seizoenen bij Sparta.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie