maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRechtsback Schouten (Ajax) maakt transfervrij de overstap naar NAC

Rechtsback Schouten (Ajax) maakt transfervrij de overstap naar NAC

NAC kan komend seizoen in de Eerste Divisie een beroep doen op Robin Schouten. De 21-jarige verdediger komt transfervrij over van Ajax, maar hij speelde het voorgaande seizoen op huurbasis voor FC Volendam. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de Brabantse club.

Ervaring
De aanwinst plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de club die het afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie. In het seizoen 2018/2019 speelde hij 34 wedstrijden voor FC Volendam waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee keer een assist.

Grote club
Op de voornoemde website gaf Schouten tekst en uitleg over zijn keuze om zijn loopbaan te vervolgen in Breda. “Dit is voor mij een mooie stap in mijn carrière. NAC is absoluut een grote club met een aanhang waar je voor gaat lopen. Komend seizoen zijn we helaas niet actief op het hoogste niveau, maar wat mij betreft is het daarom juist een mooie uitdaging om met elkaar te gaan strijden voor promotie. Bij FC Volendam heb ik ervaring op kunnen doen in de Keuken Kampioen Divisie, ik weet dus wat er wordt gevraagd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD