Volg ons

Eerste Divisie

Rechtsback Schouten (Ajax) maakt transfervrij de overstap naar NAC

Rechtsback Schouten (Ajax) maakt transfervrij de overstap naar NAC

NAC kan komend seizoen in de Eerste Divisie een beroep doen op Robin Schouten. De 21-jarige verdediger komt transfervrij over van Ajax, maar hij speelde het voorgaande seizoen op huurbasis voor FC Volendam. Het nieuws werd bekend gemaakt via de officiële kanalen van de Brabantse club.

Ervaring
De aanwinst plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de club die het afgelopen seizoen degradeerde uit de Eredivisie. In het seizoen 2018/2019 speelde hij 34 wedstrijden voor FC Volendam waarin hij goed was voor twee doelpunten en twee keer een assist.

Grote club
Op de voornoemde website gaf Schouten tekst en uitleg over zijn keuze om zijn loopbaan te vervolgen in Breda. “Dit is voor mij een mooie stap in mijn carrière. NAC is absoluut een grote club met een aanhang waar je voor gaat lopen. Komend seizoen zijn we helaas niet actief op het hoogste niveau, maar wat mij betreft is het daarom juist een mooie uitdaging om met elkaar te gaan strijden voor promotie. Bij FC Volendam heb ik ervaring op kunnen doen in de Keuken Kampioen Divisie, ik weet dus wat er wordt gevraagd.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie