donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRebergen keert terug op het oude nest van DOVO

Rebergen keert terug op het oude nest van DOVO

DOVO is er in geslaagd om een vervanger vast te leggen voor Mark Westerlaken. Lars Rebergen keert na zeven jaar terug bij de club uit Veenendaal, zo meldt de vereniging via de officiële kanalen.

Mark Westerlaken raakte tijdens zijn eerste training in Veenendaal zwaar geblesseerd waardoor hij hoogstwaarschijnlijk dit seizoen niet in actie zal kunnen komen. DOVO moest op zoek naar een vervanger en kwam uit bij de twintigjarige Rebergen. Hij maakte in 2014 de overstap van DOVO naar de jeugdopleiding van NEC. De nieuwste aanwinst speelde al mee in de recente oefenwedstrijden tegen GVV Unitas en Kozakken Boys.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD