Volg ons

Tweede Divisie

Reacties ‘day after’ keuze KNVB: Adjei begripvol, Van Gelder ‘not amused’

Reacties ‘day after’ keuze KNVB: Adjei begripvol, Van Gelder ‘not amused’

Donderdag hakte de KNVB de knoop door: het lopende seizoen wordt per direct beëindigd en na de jaarwisseling hoopt men in gesplitste poules alsnog een beperkte competitie af te kunnen werken. De reacties op het besluit zijn wisselend.

Kozakken Boys-trainer Rick Adjei toont zich in gesprek met het AD begripvol over de beslissing van de voetbalbond: ,,De ideale situatie zijn we allang gepasseerd, deze keus lag voor de hand. Het is natuurlijk nog maar de vraag of dit door kan gaan, want ik verwacht niet dat we op korte termijn weer volledig mogen trainen. Maar laten we positief blijven en hopen dat het lukt.”

Een stuk minder positief is AFC-coryfee en meelevend supporter Jack van Gelder op Twitter. Hij is zelfs zo teleurgesteld dat wat hem betreft AFC zich mag laten afzakken naar de lagere klassen: ,, Alle ploegen stonden na 6 wedstrijden al vier punten op AFC achter. Wat een afgang dit besluit. Het wordt hoog tijd dat AFC weer lekker op zondag gaat spelen op een lager niveau. Ben er helemaal klaar mee. (..) We hebben met AFC alles bereikt, zijn in alle afdelingen kampioen geworden, laten we maar weer normaal gaan doen en laat het zaterdagvoetbal over aan de topclubs uit de dorpen. De oude zondagverenigingen zijn stukgemaakt door de KNVB.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie