vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagRBB-Lisse zonder goals; Grot helpt Vogels, DVS haalt uit

RBB-Lisse zonder goals; Grot helpt Vogels, DVS haalt uit

FC Lisse moet de koppositie in de Derde Divisie Zaterdag weer delen met ASWH. Op Middelmors bleef de derby bij Rijnsburgse Boys doelpuntloos. ASWH won wel overtuigend van Jong FC Volendam, waar ook ODIN’59 weer dichterbij kwam. IJsselmeervogels won in blessuretijd, waar Quick Boys er weer niet in slaagde om te winnen.

Derby zonder goals

De topper tussen Rijnsburgse Boys en FC Lisse werd vooral een voetbalgevecht, waar doelpunten uiteindelijk niet vielen. Een slachtoffer was er wel, Rachid el Yaakoubi moest per brancard van het veld. Rijnsburgse Boys blijft steken op negen punten, waar Lisse er nu al veertien heeft. Evenveel als ASWH. De ploeg van Jack van den Berg won met 2-0 van Jong FC Volendam door goals van Olijfveld en Van den Bosch. ODIN’59 is derde op één punt. Jong FC Groningen bleek geen partij door goals van Cerilio Cijntje, Eelke de Graaf en Nigel Hardenberg: 3-0.

Grot in blessuretijd

Scheveningen profiteerde niet en kwam zelfs goed weg met een punt bij FC Rijnvogels. De thuiploeg was op De Kooltuin lange tijd de baas. Behalve een goal van Niels van Veen werd er echter niet gescoord, waardoor Rensy Barradas toch nog voor 1-1 kon zorgen. IJsselmeervogels won verdiend bij Capelle, al ging dat wel op het nippertje. Tot twee keer toe wist Capelle een achterstand goed te maken, maar in blessuretijd maakte Sherwin Grot de 2-3. De Rooien staan hierdoor alweer vijfde op vier punten van de koplopers.

Slechte dag in Friesland

ONS Sneek liet het liggen om al op dubbele punten te komen. De Friezen namen bij VVOG een 0-3-voorsprong, maar in de tweede helft zorgden Jeffrey Arends en Jeremy de Graaf (2 goals) nog voor 3-3. Harkemase Boys kreeg zelfs hard op de broek van DVS’33. Het werd nog 1-0 via Oebele Schokker, daarna denderde DVS naar 1-5 door onder meer drie goals van Maurice de Ruiter.  Quick Boys weet opnieuw niet te winnen.

Van de Water van de wereld

Bij SteDoCo was een eigen doelpunt nodig om op voorsprong te komen, maar vijf minuten voor tijd werd het alweer 1-1 via Tokul. Huizen en Jong Almere City speelden in een kelderkraker gelijk door goals van Guido de Graaf en Silvester van de Water. De laatste ging in de slotfase hard onderuit en bleef roerloos op het veld liggen. De wedstrijd lag uiteindelijk twintig minuten stil. Van de Water was wel weer bij kennis, maar volledig van de wereld.

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD