Home Competities Eerste Divisie Rayhi trefzeker voor winnend Sparta: 'Wij moesten echt wat recht zetten na...

Rayhi trefzeker voor winnend Sparta: ‘Wij moesten echt wat recht zetten na vorige week’

Mohamed Rayhi had vrijdagavond een groot aandeel in de overwinning van zijn ploeg Sparta tegen FC Dordrecht (1-4). De aanvallend ingestelde speler was goed voor twee treffers en had naar zijn zeggen samen met zijn ploeggenoten het gevoel dat men iets recht moest zetten na de thuisnederlaag van voorgaande week tegen FC Twente.

Heerlijk
,,Na zo’n slechte reeks met zes wedstrijden zonder winst is dit heerlijk. Iedere week hebben wij wel het geloof, ,maar vorige week na die zeperd tegen FC Twente vonden wij dat we echt wat recht moesten zetten. Vandaag tegen FC Dordrecht win je gewoon met 1-4, dat is voor ons gevoel gewoon lekker. We moeten gewoon doorgaan zoals we vandaag hebben gespeeld en dan gaan er nog veel punten volgen”, aldus Rayhi tegenover op het You Tube-kanaal van de Rotterdamse club.

Overhand
Rayhi, die verantwoordelijk was voor de eerste twee treffers van Sparta, sprak na afloop over een terechte zege. ,,Als je naar de hele wedstrijd kijkt is het terecht. We hadden de overhand en we scoren op de juiste momenten. Ik denk dat het een terechte overwinning is. Ik scoor net voor de rust de 1-2 en dan ga je met een voorsprong de rust in en als je dan uiteindelijk de 1-3 maakt via een prachtige vrije trap van Laros Duarte dan heb je weer een beetje ruimte.”

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments