zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRayhi lijkt te azen op vertrek bij NEC

Rayhi lijkt te azen op vertrek bij NEC

Mohamed Rayhi mag ondanks een doorlopend contract vertrekken bij NEC. De 23-jarige aanvaller heeft een sterke voorkeur voor een terugkeer naar de Eredivisie. ,,Als NEC nog iets aan mij wil verdienen, moeten ze dat nu doen”, stelt hij in De Gelderlander.

Bespreekbaar
,,Het belangrijkste is dat we kampioen worden dit seizoen. Niks meer en niks minder. Of ik daarbij zal zijn, dat weet ik niet”, gaat de oud-PSV’er verder. Ook van trainer Adrie Bogers heeft hij instemming om te vertrekken bij een mooie kans: ,,We hebben het erover gehad. Komt er voor mij een interessante club, dan is het bespreekbaar.”

Serieus genomen
Rayhi is daarbij kieskeurig. Het buitenland of een andere club in de Jupiler League sluit hij uit: ,,Ik wil in Nederland blijven. Ik wil me eerst hier verder ontwikkelen. Je moet pas naar het buitenland als je een goed jaar in Nederland hebt gedraaid. Pas als je al geslaagd bent in het Nederlandse voetbal, word je in het buitenland ook serieus genomen. (..) Maar kampioen worden met NEC vind ik ook top. Ik zeg niet dat ik blijf en ik zeg niet dat ik wegga. Ik houd alle opties open.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD