dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieRayhi bekert verder met NEC: 'Zou leuk zijn om Vitesse tegen te...

Rayhi bekert verder met NEC: ‘Zou leuk zijn om Vitesse tegen te komen’

NEC wist zich dinsdagavond ten koste van FC Emmen te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker (1-3). Mo Rayhi hoopt dat het lot zijn club in de volgende fase van het toernooi zal koppelen aan aartsrivaal Vitesse.

Doorbekeren
Vrijdag kwam NEC in eigen huis in de competitie tegen hetzelfde FC Emmen niet verder dan een puntendeling (1-1). ,,Na vrijdag die late tegengoal was dit broodnodig. NEC moet kampioen worden en als je dan gelijk speelt tegen Emmen thuis, snap ik dat de supporters niet tevreden zijn. Nu bekeren we door, dat is top”, aldus Rayhi tegenover Omroep Gelderland.

Vitesse
De aanvallend ingestelde speler wil meer en hoopt in de volgende ronde op Vitesse. ,,De beker is een mooi toernooi om je in de kijker te spelen. We hebben nu de eerste stap al gezet. Je kunt amateurs treffen of ploegen uit de eredivisie. Het zou wel leuk zijn om Vitesse tegen te komen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD